Eenentwintigste Appeltoernooi Aarle Rixtel 27 oktober 2024

Zondag 27 oktober vindt er voor de eenentwintigste keer een spannende 3D handboogwedstrijd plaats tussen de appelboomgaarden van Fruitteeltbedrijf Biemans in Aarle-Rixtel! We nodigen jou van harte uit om deel te nemen.

 

De wedstrijd begint om 09.30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig ben! Inschrijven kan vanaf 8.30 uur en uiterlijk om 16.00 uur moeten de scoreformulieren ingeleverd worden. 

 

Fruitteeltbedrijf Biemans

Croylaan 8

5735 PC Aarle-Rixtel

 

LET OP: Parkeergelegenheid wordt met bordjes aangegeven en met honden geen toegang!

Lees meer »

Inventarislijst Bogenmarkt 10 december

Op zondag 10 december zal de Bogenmarkt in het clubgebouw van De Haagse Rozenknop te Helmond van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden. Verwacht een scala aan diverse 2e hands en nieuwe, handgemaakte en vintage bogen, handgesmede pijlenkrabbers, professioneel lederwerk zoals riemen, armbeschermers en pijlenkokers. Daarnaast zullen er wandelstokken met houtsnijwerk en handgesmede messen beschikbaar zijn.

Lees meer »

Appeltoernooi Bakel November 2023

Op zaterdag 18 november en zondag 19 november vindt er opnieuw een spannende 3D handboogwedstrijd plaats op het prachtige terrein van Het Bospark in Bakel! Dit belooft een weekend vol boogschietplezier te worden, en we nodigen jou van harte uit om deel te nemen. De wedstrijd begint beide dagen om 09.30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig ben! Inschrijven kan vanaf 8.30 uur en uiterlijk om 16.00 uur moeten de scoreformulieren ingeleverd worden. 

Lees meer »