Appeltoernooi Winterwedstrijd Bakel 2024

Appeltoernooi Winterwedstrijd Het Bospark in Bakel.

Op zaterdag 17 & zondag 18 februari 2024 een 2 pijlen 3D wedstrijd!

60 plokken, 60 doelen en 60 pijlen!

Het Bospark, Sint Jozefsheil

Roessel 3

5761 RP Bakel

De wedstrijd begint beide dagen om 09.30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig ben! Inschrijven kan vanaf 8.30 uur en uiterlijk om 16.00 uur moeten de scoreformulieren ingeleverd worden. 

 

Boogklassen:

1. Bare bow: recurve, jachtboog, ruiterboog zonder richtmiddelen en stabilisatie, houten pijlen, natuurveren.

2. Longbow, flatbow zonder richtmiddelen en stabilisatie, houten pijlen, natuurveren.

De eigenaren/beheerders van het terrein waar wij gebruik van mogen maken accepteren geen carbon/aluminium pijlen. Bij toch gebruik worden alle wedstrijden gestaakt en worden de schutters naar huis gestuurd! 

 

Leeftijdsklassen:

Aspiranten t/m 11 jaar, junioren 12 t/m 15 jaar, volwassenen vanaf 16 jaar.

 

Kosten:

Aspiranten gratis, junioren € 6.00, volwassenen € 13.00. Betaling op rekening: NL80 RABO 0101 4610 03 t.n.v. H. Moors. Betaling graag voor 1 februari 2024. Graag 2 pijlen 3D Bakel + naam van schutter vermelden en datum van wedstrijd. Bij meerdere schutters graag ALLE namen vermelden!

 

Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier onder aan deze pagina of stuur een mailtje naar info@appeltoernooi.nl of harriemoors@gmail.com. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit evenement vol sportiviteit en gezelligheid. Zowel zaterdag als zondag is er een prijsuitreiking. Mocht je beide dagen mee doen ( kosten € 20.00 ), ga je alleen op zaterdag mee voor de prijsuitreiking! 

 

Honden zijn niet toegestaan (in uiterst geval na overleg vooraf) en het grootste deel van terrein van Het Bospark is zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

*We willen je vriendelijk vragen om er rekening mee te houden dat in het horeca gedeelte van Sint Jozefsheil alleen betalingen met pin mogelijk zijn. Houd er dus rekening mee dat contante betalingen niet worden geaccepteerd. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere service, en we danken je bij voorbaat voor je begrip en medewerking


Inschrijving Appeltoernooi 2 pijlen 3D winterwedstrijd Bakel