Appeltoernooi Bakel November 2023

Op zaterdag 18 november en zondag 19 november vindt er opnieuw een spannende 3D handboogwedstrijd plaats op het prachtige terrein van Het Bospark in Bakel! Dit belooft een weekend vol boogschietplezier te worden, en we nodigen jou van harte uit om deel te nemen. De wedstrijd begint beide dagen om 09.30 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig ben! Inschrijven kan vanaf 8.30 uur en uiterlijk om 16.00 uur moeten de scoreformulieren ingeleverd worden. 

Het Bospark, Sint Jozefsheil

Roessel 3

5761 RP Bakel

De wedstrijd word in 3 lussen geschoten met totaal 30 doelen, honden zijn niet toegestaan en het grootste deel van terrein Het Bospark is zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Boogklassen:

1. Bare bow: recurve, jachtboog, ruiterboog zonder richtmiddelen en stabilisatie, houten pijlen, natuurveren.

2. Longbow, flatbow zonder richtmiddelen en stabilisatie, houten pijlen, natuurveren.

De eigenaren/beheerders van het terrein waar wij gebruik van mogen maken accepteren geen carbon/aluminium pijlen. Bij toch gebruik worden alle wedstrijden gestaakt en worden de schutters naar huis gestuurd! 

 

Leeftijdsklassen:

Aspiranten t/m 11 jaar, junioren 12 t/m 15 jaar, volwassenen vanaf 16 jaar.

 

Kosten:

Aspiranten gratis, junioren € 6.00, volwassenen € 13.00. Betaling op rekening: NL80 RABO 0101 4610 03 t.n.v. H. Moors. Betaling graag voor 10 oktober. Graag naam van schutter vermelden en datum van wedstrijd. Bij meerdere schutters graag ALLE namen vermelden!

 

Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan via info@appeltoernooi.nl of harriemoors@gmail.com. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit evenement vol sportiviteit en gezelligheid. Zowel zaterdag als zondag is er een prijsuitreiking. Mocht je beide dagen mee doen ( kosten € 20.00 ), ga je alleen op zaterdag mee voor de prijsuitreiking! 

 

*We willen je vriendelijk vragen om er rekening mee te houden dat in het horeca gedeelte van Sint Jozefsheil, alleen betalingen met pin mogelijk zijn. Houd er dus rekening mee dat contante betalingen niet worden geaccepteerd. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere service, en we danken je bij voorbaat voor je begrip en medewerking